Keuren van reddingsvesten

Reddingsvesten zijn een erg belangrijk onderdeel van uw boot. Met een reddingsvest kunt u veilig iemand uit het water halen in onveilige situaties. Deze situaties doen zich altijd voor op een onverwacht moment. Wees daarom goed voorbereid door uw reddingsvesten tijdig te keuren. Het keuren van reddingsvesten is erg belangrijk.

Certificaat

Wanneer een reddingsvest beschadigd is, is er een kans dat deze niet blijft drijven. Er kunnen bijvoorbeeld gaten in zitten. Het is verstandig om dit regelmatig te controleren. Onnodige risico’s lopen met een verouderd reddingsvest is onverstandig. Bij Veilige Vaart verkopen we reddingsvesten van kwaliteit die voldoen aan alle wettelijke eisen. Ook zijn ze voorzien van een certificaat van erkenning.

Professioneel reddingsvesten keuren

Op het moment dat u echt zeker wilt weten dat uw vesten in orde zijn, kunt u ze ook professioneel laten keuren. Veilige Vaart wordt door de fabrikanten Besto en Kadematic erkend als keurbedrijf. U kunt bovendien vrijwel ieder merk reddingsvest bij ons laten keuren, tenzij het beschikt over een onbekend activeringsmechanisme waarbij we niet aan de spare parts kunnen komen. We garanderen altijd de beste service bij het keuren van reddingsvesten en andere bootonderdelen.

Alle leeftijden

Bij Veilige Vaart keuren wij reddingsvesten voor alle leeftijden. Zo weet u zeker dat iedereen aan boord, jong en oud veilige reddingsvesten kan gebruiken. Zo is de veiligheid van iedereen aan boord van uw boot gegarandeerd. Al deze vesten zijn al uitvoerig getest door de fabrikanten zelf, waarna wij ook nog kritisch kijken naar het product dat bij ons wordt geleverd.

Reddingsvesten grondig keuren

Wilt u veilig het water op met genoeg veilige reddingsvesten die grondig zijn gekeurd? Kies dan voor de vesten van Veilige Vaart! Als u vragen heeft over onze veilige vaarproducten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze experts adviseren u graag over de beste producten en onderdelen voor uw boot.