Onze merken: Lalizas

Lalizas is een maritiem merk uit Griekenland. Lalizas heeft een enorm assortiment met een goede kwaliteit tot zijn beschikking. Als u een standaard reddingsmiddel zoekt, dan is Lalizas een goede keuze. De reddingsmiddelen voldoen aan alle eisen gesteld door de EU.

Lalizas reddingsvesten

Lalizas heeft verschillende reddingsmiddelen. De meest populaire uit deze categorie zijn voor kinderen, neem bijvoorbeeld de Lalizas Chico. Verkrijgbaar in verschillende maten tot 40 KG. Deze zit uiterst comfortabel en beschikt onder andere over een fluitje, goede gesp, harnas, leuk patroon en een harnas tegen opkruipen! Daarnaast het meer standaard oranje vest van Lalizas, verkrijgbaar tot 20 kg. Dit reddingsmiddel heeft een extra gesp zo dat deze goed blijft zitten en een felle kleur zo dat uw kind altijd opvalt.

Lalizas heeft ook een tas van 4 of 6 reddingsvesten voor volwassenen. Deze zijn gemakkelijk op te bergen en gaan langdurig mee. Dit zijn wel standaard vesten die niet voor langdurig gebruik zijn, maar vooral voor nood situaties.

Naast de kinder veiligheidsmiddelen beschikt Lalizas ook over een SOLAS variant, deze is beschikbaar in 150N en 275N. De SOLAS markering geeft aan dat dit vest voor gebruik op zee is. De 275N variant kan tevens met zware werkkleding worden gedragen.

Om het allemaal nog makkelijker te maken met opbergen, heeft Lalizas ook de Vita lijn. Deze reddingsvesten zijn vacuüm verpakt en hebben een houdbaarheidsdatum van ongeveer 10 jaar. Deze zijn tevens extreem klein verpakt, echter wel alleen in nood te gebruiken.

Lalizas reddingsboeien en veiligheidsmiddelen

Lalizas is vooral gespecialiseerd in reddingsmiddelen. Zo hebben zij bijvoorbeeld en SOLAS reddingsboei van 2.5 en 4 kg. Deze boei kan overal gebruikt worden en kan buiten worden gehangen. Bij deze reddingsboei kunt u overwegen om een boei licht te kopen, dit licht zal de locatie van uw boei in het water aangeven in bijvoorbeeld de nacht. Wilt u toch een ander aanzicht, overweeg dan de hoefijzerboeien van Lalizas. Lichter en praktischer in gebruik. Echter zijn deze boeien niet SOLAS gekeurd en dus niet geschikt voor op zee.

Lijkt een boei uw niks? Dan kunt u ook altijd een Life Link kopen. Deze Life Link kan dus worden gebruikt wanneer er een man over boord (M.O.B) slaat. Met een lange werplijn van 23 meter is de Life Link geschikt voor wanneer iemand overboord slaat. Wilt u degene die over boord is geslagen makkelijk weer aan boord krijgen? Met de Lalizas veiligheidsladder kunt u altijd compact een ladder mee hebben. Deze kan worden uitgerold zonder schade tegen de zijkant van uw boot.

Lalizas Boot accessoires

Lalizas heeft een goed assortiment aan handige boot accessoires voor een goede prijs. Neem bijvoorbeeld de navulbare stadion toeter, optimaal wanneer u op een kleinere boot zonder toeter voor een brug of sluis ligt! Daarnaast hebben veel kleinere boten geen nacht verlichting, dit is wel verplicht, met het complete setje van Lalizas kunt u deze verlichting gemakkelijk vastmaken aan de reling van uw boot.

Bent u het zat dat uw reddingsboei overal rondslingert? Lalizas heeft ook een makkelijke op te hangen reddingsboeihouder. Deze is gemakkelijk te bevestigen aan de reling. In deze houder past overigens ook een reddingsboeilicht.

Contact

Heeft u interesse in deze producten of zoekt u iets specifieks? U kunt altijd contact met ons opnemen via info@veiligevaart.nl of via de telefoon: +31 (0)10 234 12 12. Wij keuren ook automatische reddingsvesten van Lalizas, zie hier onze pagina ‘keuren’ voor.