Persoonlijke reddingsvesten

Wilt u veilig het water op én laten zien waar u vandaan komt? Bekijk dan eens de persoonlijke reddingsvesten van Veilige Vaart. We hebben verschillende soorten reddingsvesten klaarliggen waarmee u uw trots van de provincie laat zien. Met de speciale geborduurde logo’s geeft u een persoonlijk tintje aan uw reddingsvest. Wij regelen graag een geschikt vest voor u.

Reddingsvest uit uw regio

Op het water wilt u natuurlijk laten zien waar u vandaan komt. Daarom hebben we bij Veilige Vaart verschillende reddingsvesten met het wapen van de provincie of stad erop. Gaat u over de vele wateren van Zeeland? Representeer dan uw provincie met het reddingsvest. We hebben onder andere reddingsvesten met het wapen van Zeeland, Friesland, maar ook van Amsterdam en Rotterdam

Altijd gecertificeerd voor uw veiligheid

Bij Veilige Vaart zorgen we er niet alleen voor dat u er goed uitziet en visueel zichtbaar bent met uw reddingsvest, uiteraard staat de veiligheid altijd voorop. Daarom zijn al onze vesten voorzien van een certificaat van erkenning en voldoen deze aan alle wettelijke eisen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de veiligheid en heeft u een persoonlijk reddingsvest dat goed werkt en er goed uitziet.

Persoonlijk reddingsvest bestellen

Wilt u graag een reddingsvest dat laat zien waar u vandaan komt? Wilt u de trots voor uw provincie of stad laten zien op het water? Bekijk dan de verschillende persoonlijke reddingsvesten met de wapens van uw provincie of stad. Bestel ze direct online of neem contact op voor meer informatie. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Persoonlijke reddingsvesten