Vakantie in eigen land

Wilt u vakantie vieren in eigen land nu de vaste vakantiebestemmingen niet toegankelijk zijn? Nederland heeft zoveel mooie plekjes die u kunt bezoeken. Dit kan per fiets, al wandelend maar natuurlijk ook met de boot! Wij stimuleren bij Veilige Vaart graag de mogelijkheid om op vakantie te gaan in eigen land met ons complete assortiment aan boten en accessoires.

Ontdek Nederland vanaf het water

Voor waterpret in de warme zomermaanden hoeft u helemaal niet naar Frankrijk, Spanje of Italië. We hebben in Nederland talloze mooie watergebieden, van de Noordzee tot de Biesbosch en het IJsselmeer. Ontdek de andere kant van Nederland eens vanaf het water door te gaan varen in Friesland, Zeeland of Brabant, of gewoon in de prachtige stadsgrachten van Amsterdam en Utrecht. Voldoende keuze dus om de vakantie ‘gewoon’ vanaf het water te beleven.

Juiste vaarbewijs

Voor kleine rivieren, kanalen en meren heeft u vaarbewijs 1 nodig. Ook bij een boot die harder dan 20 km per uur kan of langer is dan 15 meter is dit vaarbewijs noodzakelijk. Voor kleinere rivieren, zoals bijvoorbeeld de Rotte, is een vaarbewijs niet nodig. Wilt u gaan varen op de grote wateren van Nederland, zoals de Waddenzee, de Oosterschelde, de Eems en Dollard, het IJsselmeer, het IJlmeer of het Markermeer moet u in het bezit zijn van vaarbewijs 2. Let dus goed op welk vaarbewijs nodig is voor uw geplande trip!

Veilig het water op

m uw vakantie veilig te kunnen vieren is het ook belangrijk om altijd veilig te water te gaan. Voor een boottocht zonder problemen kunt u altijd terecht bij Veilige Vaart. Wij hebben reddingsvesten en zwemvesten voor alle leeftijden en zelfs voor de aanwezigheid van uw hond hebben we een geschikt vest. U kunt kiezen uit onze persoonlijke reddingsvesten met bijvoorbeeld het wapen van uw provincie, of een prachtig reddingsvest voor uw baby. Onbezorgd varen over de wateren van eigen bodem doet u met Veilige Vaart.

Vier vakantie in eigen land met Veilige Vaart

Wilt u veilig en wel op vakantie in ons eigen land maar wilt u wel genieten van de mogelijkheden die Nederland te bieden heeft? Ga dan lekker het water op met de boten van Veilige Vaart of schaf de juiste accessoires aan voor vertrek. Ook voor een avontuurlijk dagje watersporten hebben wij de perfecte producten voor u klaarliggen. Bestel uw benodigdheden voor de vakantie direct online of neem contact op voor meer informatie dan bespreken we de mogelijkheden.