Kadematic 15 BG-HD huren

32.5055.00 Incl. BTW

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis!
  • Bereikbaar op ma/vrij van 9:00-17:00
  • Klant beoordeling 9.6/10

Tarieven

1 week€ 32,50, –
2 weken€ 45, –
3 weken€ 55, –
Langer dan 3 wekenOp aanvraag
Artikelnummer: N/B Categorie:

Kadematic 15 BG-HD huren

De Kadematic 15 BG-HD huren? Deze reddingsvesten belichamen een hoogwaardige bescherming die verder gaat dan conventionele normen. Met een speciale coating zijn deze vesten ontworpen om bestand te zijn tegen de meest uitdagende werkomstandigheden. Of het nu gaat om blootstelling aan chemicaliën, hitte of mechanische impact, dit reddingsvest staat garant voor duurzaamheid en behoud van zijn integriteit.

Met een indrukwekkend drijfvermogen van 150N voegt het vest een extra laag van veiligheid toe, wat cruciaal is in noodsituaties op het water. Deze vesten zijn niet alleen bestand tegen omgevingsfactoren, maar bieden ook een betrouwbaar drijfvermogen om de veiligheid van de drager te waarborgen.

Wat deze vesten nog indrukwekkender maakt, is hun veelzijdigheid. Ze zijn niet beperkt tot één specifiek doel; integendeel, ze zijn ontworpen voor multi-inzetbaarheid in verschillende werkomgevingen. Of het nu gaat om industriële settings met potentieel gevaarlijke stoffen, veeleisende hitteomstandigheden, of situaties met zware mechanische belastingen, de Kadematic 15 BG-HD staat paraat.

Dit reddingsvest is niet alleen een beschermende uitrusting; het is een betrouwbare metgezel die professionals in staat stelt hun werk veilig en effectief uit te voeren, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Met zijn uitgebreide bescherming en drijfvermogen vormt het de perfecte keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid in een reddingsvest.

Weken

1 week, 2 week, 3 weken