Besto SOLAS EC 2010 Reddingsvest

49.95 incl. BTW

Besto SOLAS EC 2010 Reddingsvest RE14009

Zeevaart reddingsgordel voor gebruik op zeeschepen waaronder ook passagiersschepen.
Nylon bekleding met vulling van PE-schuim.
Voorzien van retro reflecterende strips.
Compleet met signaalfluit en drijvende buddylijn.

• Geleverd exclusief reddingslicht

SOLAS – MED 96/98/EC goedgekeurd.

 

5 op voorraad

Beschrijving

Besto SOLAS EC 2010 Reddingsvest RE14009

Het BESTO SOLAS EC 2010 reddingvest is volledig goedgekeurd volgens de wijzigingen in MSC.200(80), welke per 1 juli 2010 van kracht worden. De nieuwe SOLAS normeringen vragen meer van de prestaties van de reddingvesten en de gebruikte materialen. Een nieuw tijdperk is aangebroken in het ontwerp van reddingvesten en daardoor de hoogste prestaties van de reddingvesten garandeert.

Prestaties
De Besto SOLAS EC 2010 Reddingvesten presteren beter dan in alle parameters van de nieuwe SOLAS 2010 test normeringen omschreven, welke vanaf 1 juli 2010 van kracht zijn geworden. De vesten dragen daarom ook het SOLAS stuurwiel goedkeuringsteken. Dit vest is makkelijk op te vouwen, daardoor is het compact op te bergen.

Sneller draaien:
Het Besto SOLAS EC 2010 Reddingvest draait binnen een gemiddelde van minder dan 2-3 seconden de gebruiker in een rugligging, met de luchtwegen vrij van het water (voorgaande SOLAS eis 5 s.)

Hogere vrijboord van de luchtwegen:
Het Besto SOLAS EC 2010 Reddingvest biedt een vrijboord die hoger is dan 140mm (oude SOLAS regelgeving 120mm). Dit betekent meer veiligheid!

Geoptimaliseerde overlevingstijd:
Het Besto SOLAS EC 2010 reddingvest heeft een verbeterde “Face plane”en “Body Angle”, dit betekent een betere in water positie van het lichaam en het hoofd. Door deze verbeterde in water positie zal het hoofd goed ondersteund worden met de luchtwegen vrij boven het water. Dit in combinatie met het snelle draaigedrag en de verbeterde vrijboord van de luchtwegen, dit zorgt voor een geoptimaliseerde overlevingstijd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.