Toont alle 12 resultaten

Zwemvest kano

  30.9935.99 Incl. BTW
  37.9939.99 Incl. BTW
  29.9934.45 Incl. BTW
  23.2529.50 Incl. BTW
  34.9936.49 Incl. BTW
  35.9937.99 Incl. BTW
  Actie
  29.9932.99 Incl. BTW
  34.4535.45 Incl. BTW
  29.99 Incl. BTW
  53.99 Incl. BTW

  Zwemvest kano

  Bij Veilige Vaart hebben we zwemvesten die optimaal vormgegeven zijn voor het uitoefenen van een specifieke sport. Bij kanoën is het essentieel dat de zwemvesten uiterst geschikt zijn om mee te roeien of te peddelen. De zwemvesten hebben daarnaast een design waarmee u comfortabel kunt zitten zonder dat het vest hiervoor te lang is. Voor een veilig zwemvest voor in een kano zit u bij ons goed. Alle zwemvesten voor tijdens het kanoën beschikken over een certificaat van erkenning en overeenstemming van wettelijke eisen. Ook voldoen ze stuk voor stuk aan de EU-regulaties en hebben ze een CE-markering. Wij hebben alles in huis voor een veilige kanotocht. 

  Het ideale zwemvest voor het varen in een kano

  Onze zwemvesten die speciaal zijn ontworpen voor in een kano bieden u uitermate veel bewegingsvrijheid en gebruiksgemak. Tijdens een kanotocht beweegt u intensief, wat u dankzij onze zwemvesten kunt doen zonder dat de vesten gaan schuren. De zwemvesten voor in een kano hebben een drijfvermogen van 50N en blazen zichzelf niet automatisch op als u in aanraking komt met water. Houd wel in gedachte: zwemvesten zijn drijfhulpmiddelen die erg comfortabel zijn tijdens het watersporten, echter zijn het geen reddingsmiddelen. Gaat u te water tijdens ruw weer of kanoet u op een groot meer of zelfs op de open zee? Dan adviseren wij u om een reddingsvest te dragen. Een reddingsvest draait u namelijk automatisch op uw rug zodat de luchtwegen vrijkomen om te ademen, zelfs bij bewusteloosheid. Een zwemvest doet dit niet. Deze zorgt er enkel voor dat u blijft drijven, waardoor u dus zichzelf op eigen kracht op uw rug moet draaien. 

  Met welk zwemvest gaat u het water op?

  Bij het dragen van een zwemvest is het essentieel dat u de juiste maat draagt. Alleen zo kunt u vertrouwen op de werking van een zwemvest voor in een kano. De maat wordt gebaseerd op het lichaamsgewicht van de drager. We hebben al zwemvesten voor kanoërs met een gewicht vanaf 30 kilo. Zorg er te allen tijde voor dat elke opvarende het juiste zwemvest draagt waardoor iedereen veilig kan handelen in een onverwachte situatie. Dankzij de vormgeving van de vesten heeft u tijdens het uitoefenen van de sport geen enkele last van het zwemvest en wordt u niet belemmerd tijdens uw dag op het water. Wij hebben diverse Besto zwemvesten voor kanoën, elk met hun eigen unieke voordelen. Dit topmerk is van de hoogste kwaliteit en biedt u diverse mogelijkheden zodat u bij ons altijd de ideale keuze kunt vinden. 

  Het beste zwemvest voor in de kano

  Wij vertellen u graag alles over onze zwemvesten voor in een kano. Welk vest het meest geschikt is voor u, ligt aan meerdere factoren. Heeft u nog vragen over onze ruime collectie of over de beste keuze voor u? Dan bieden wij u graag een professioneel en persoonlijk advies. Onze specialisten zitten al jarenlang in het vak en beschikken over de nodige ervaring om u te voorzien van het optimale vest voor u en uw opvarenden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een uitgebreid advies. Sport verantwoord met Veilige Vaart!