Toont alle 7 resultaten

Reddingsvesten 150N

Reddingsvesten 150N, het standaard drijfvermogen. Deze reddingsvesten zijn geschikt voor plezier vaart waarbij geen zware kleding gedragen wordt.

  Actie
  45.9947.99 Incl. BTW

  150N Reddingsvesten

  Kadematic Junior | 150N

  126.99 Incl. BTW
  99.99 Incl. BTW

  Professionele reddingsvesten

  Kadematic 15 Bg-Alu

  199.99 Incl. BTW

  Reddingsvesten

  Kadematic 150 Sc

  199.99 Incl. BTW

  Reddingsvesten

  Kadematic 15 BG-SV

  167.99 Incl. BTW
  Actie
  Uitverkocht

  Assortiment reddingsvesten 150N

  U wilt natuurlijk zo veilig mogelijk het water op gaan, zo blijft varen een zorgeloze activiteit voor iedereen. Het dragen van een reddingsvest 150N draagt bij aan uw veiligheid. De automatische reddingsvesten 150N van Veilige Vaart beschikken over een standaard drijfvermogen en zijn geschikt voor plezier vaart met lichte kleding op open- en kustwater. Het reddingsvest 150N draait u op de rug wanneer u te water raakt. U kunt hiermee uw leven redden, omdat het tevens uw luchtwegen vrijmaakt. Het reddingsvest ondersteunt het hoofd rondom, aan beide zijden van het hoofd en aan de achterkant.

  Automatische 150N reddingsvesten

  Onze reddingsvesten zijn automatisch opblaasbaar zodra het vest in contact komt met water, ideaal dus voor een actieve zeiler of watersporter. De 150N reddingsvesten zijn leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Zo wordt er een onderscheidt gemaakt tussen comfort en andere beveiligende eigenschappen. Wanneer het automatische reddingsvest geactiveerd is geweest dient u het zoutpatroon en gaspatroon te vervangen. Daarna kan het automatische 150N reddingsvest weer worden gebruikt.

  Veilige Vaart maakt uw vaart echt veilig

  Bij Veilige Vaart voldoen alle 150N reddingsvesten aan de laatste veiligheidseisen. Wij doen er alles aan om u een veilige vaart te garanderen. De 150N reddingsvesten zijn er in diverse soorten en maten; geschikt voor baby’s, kinderen of volwassenen. Vertrouw op de vesten van Veilige Vaart en bekijk ons aanbod in 150N reddingsvesten. U mag natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen, voor vragen over de diverse reddingsvesten en de werking hiervan.

  Voor ieder een geschikt 150N reddingsvest

  Let op: de Newton aanduiding bij reddingsvesten, verkrijgbaar in verschillende maten, zegt altijd wat over de categorie waarbinnen het vest valt. Op basis van de gewichtsklasse krijgt het vest een bepaald drijfvermogen. Het is belangrijk om uw gezelschap een reddingsvest te geven waarbij de maat en het gewicht overeenkomen met het daadwerkelijke gewicht van een persoon. Zorg altijd voor de juiste reddingsvesten aan boord. De experts van Veilige Vaart helpen u graag bij het selecteren van het juiste reddingsvest. Een automatisch 150N reddingsvest koopt u bij Veilige Vaart.