Toont alle 21 resultaten

Kinderreddingsvesten

  Actie
  34.7537.75 Incl. BTW
  Actie
  38.9940.99 Incl. BTW
  Actie
  27.9538.95 Incl. BTW
  20.9524.95 Incl. BTW
  34.95 Incl. BTW
  38.9943.99 Incl. BTW
  Actie
  34.9935.99 Incl. BTW
  Actie
  45.9947.99 Incl. BTW
  Actie
  33.9934.99 Incl. BTW
  38.9539.95 Incl. BTW
  Actie
  Uitverkocht
  28.95 Incl. BTW
  Uitverkocht

  150N Reddingsvesten

  Kadematic Junior | 150N

  126.99 Incl. BTW
  29.99 Incl. BTW
  47.9948.99 Incl. BTW
  49.50 Incl. BTW

  Bent u op zoek naar een reddingsvest voor kinderen? Bij Veilige Vaart hebben we reddingsvesten voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen in huis. Niets is belangrijker dan de veiligheid van uw, of andermans, gezin. Zorg dan ook altijd dat u reddingsvesten in alle nodige maten aan boord heeft voordat u het water op gaat.

  Reddingsvest kinderen

  Een regulier reddingsvest, ontworpen voor een volwassen lichaam, heeft te weinig grip op een kleiner lichaam en zal een kind niet passen. Onze kinderreddingsvesten variëren van 100N tot 150N. Met Newton wordt het drijfvermogen van het desbetreffende reddingsvest aangegeven, waarbij 10N gelijk staat aan 1 kilo drijfvermogen.

  Kinderreddingsvesten

  Onze kinderreddingsvesten zorgen ervoor dat u zorgeloos het water op kunt gaan. De vesten zijn licht en speciaal ontworpen zodat ze comfortabel voor de baby’s en kinderen aanvoelen. We hebben al reddingsvesten voor baby’s vanaf 5 kilo in ons assortiment om de veiligheid van elke leeftijd te waarborgen. Bij het raken van het water draait het reddingsvest het kind om zodat de luchtwegen vrijkomen om te ademen. Dit maakt de kans op verdrinking minimaal. Het reddingsvest zorgt voor ondersteuning rondom en achter het hoofd zodat het kind niet onder water raakt, waardoor in ernstige situaties, een leven gered kan worden.

  Automatisch reddingsvest kinderen

  Om voorbereid te zijn op elke mogelijke situatie hebben we ook automatisch opblaasbare reddingsvesten voor kinderen in ons assortiment. Deze vesten blazen zichzelf automatisch op als ze in aanraking komen met veel water. Dit kan cruciaal zijn bij baby’s, peuters en kleuters. Na het opblazen van het reddingsvest vervangt u het zout- en gaspatroon om het vest meermaals te kunnen gebruiken. Deze reddingsvesten bieden enorm veel veiligheid in onvoorspelbare situaties.

  Extra beveiliging

  Onze vesten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met uiteenlopende beveiligende eigenschappen, zoals tuigjes, grijplussen en reflecterende strips. Hierbij is er goed gelet op comfort en gebruiksgemak zodat het dragen van de vesten niet als vervelend wordt ervaring door de baby’s, peuters en kleuters.

  Zorg voor veiligheid aan boord

  Bij Veilige Vaart vinden we de veiligheid van u en uw bijvaarders hoofdzaak. Daarom raden we het iedereen aan om uzelf zo goed mogelijk te laten informeren alvorens u een reddingsvest aanschaft. Zorg dat u compleet voorgelicht de juiste keuze maakt om voorbereid te zijn op elke situatie. Het is bijvoorbeeld essentieel om de Newton aanduiding aan te passen op de gewichtsklasse van baby’s, peuters en kleuters. Het is belangrijk om niet alleen uzelf, maar ook uw gezelschap een reddingsvest te geven waarbij de maat en het gewicht overeenkomen met het daadwerkelijke gewicht van een persoon. Zorg daarom dat u altijd de juiste reddingsvesten aan boord heeft.

  Kinderreddingsvesten bij Veilige Vaart

  Bent u op zoek naar kinderreddingsvesten en bent u benieuwd naar welke het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar om elke vraag te beantwoorden en u een passend advies te bieden. We wensen u een Veilige Vaart.