Toont alle 9 resultaten

Lalizas reddingsvest

Actie
27.9535.95 Incl. BTW
Actie
33.5033.95 Incl. BTW
63.9592.75 Incl. BTW

165N Reddingsvesten

Lalizas Sigma | 170N

74.9983.99 Incl. BTW

Hoogwaardige watersport zwemvesten

Lalizas Performance Zwemvest | 50N | Watersport

54.99 Incl. BTW
Actie
28.95 Incl. BTW
Actie
29.95 Incl. BTW
Actie
99.00220.18 Incl. BTW

Met een Lalizas reddingsvest heeft u een comfortabel en geschikt reddingsvest voor alle situaties. Lalizas heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het produceren van verschillende reddingsmiddelen voor de vaart en watersport. Inmiddels verkopen ze in 130 verschillende landen, met al miljoenen verkochte producten in de recreatieve en commerciële branches. Hiermee zijn ze een leidende naam in de industrie van reddingsmiddelen. Een Lalizas reddingsvest is een uitstekende keuze als u de veiligheid van uw medevaarders wilt garanderen.

Lalizas reddingsvesten voor kinderen

Lalizas produceert vesten met een goede pasvorm voor kinderen en volwassenen. Er is vooral een goed aanbod voor kinderen vanwege de aantrekkelijke kwaliteit en prijzen. De vesten zijn voorzien van een kraag met drijfvermogen, zodat het hoofd in het water wordt ondersteund. Er zijn de standaard oranje vesten, maar ook het Chico reddingsvest. De Chico modellen voor kinderen zijn voorzien van een vrolijke bedrukking waardoor het kind zich nog avontuurlijker voelt op het water. Deze uitvoeringen komen met drijfvermogen 100N (Newton) of 150N.

Werking van het vest

Met een Lalizas reddingsvest garandeert u veiligheid voor kinderen of mensen die u meeneemt op het water, door verdrinkingsgevaar tegen te gaan. De vesten bereiken dit dankzij het ontwerp, dat de (bewusteloze) drager op de rug draait met het gezicht naar boven zodra hij of zij in het water terecht komt.

Kwaliteitseisen van de Lalizas reddingsvesten

Lalizas maakt werk van optimale kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Hun reddingsvesten worden gemaakt onder het strengst mogelijke toezicht en volgens wettelijke richtlijnen, om de hoogste kwaliteit te garanderen. Deze kwaliteit wordt geborgd via controle door internationale instanties als Bureau Veritas en Lloyd's Register. U bent met Lalizas reddingsvesten dus verzekerd van een goed functionerend product en een veilig gevoel op het water.