Toont alle 10 resultaten

Zwemvest zeilen

30.9935.99 Incl. BTW
37.9939.99 Incl. BTW
29.9934.45 Incl. BTW
34.9936.49 Incl. BTW
Actie
54.4967.00 Incl. BTW
35.9937.99 Incl. BTW
Actie
29.9932.99 Incl. BTW
34.4535.45 Incl. BTW

Zwemvest zeilen

Bent u vaak op het water te vinden voor een zeilmiddag? Dan is het essentieel om de juiste bescherming aan boord te hebben. De zwemvesten in ons ruime assortiment zijn speciaal ontworpen voor het ervaren van een optimaal draaggemak tijdens het uitoefenen van deze watersport. Schaft u een zwemvest speciaal voor het zeilen aan? Dan komt deze bij ons te allen tijde met een certificaat van erkenning en overeenstemming van wettelijke eisen. Daarnaast voldoen ze uiteraard aan de EU-regulaties en zijn ze allen voorzien van een CE-markering. We leggen u hier meer uit over onze zeil zwemvesten.  

Een zwemvest om veilig mee te zeilen

Onze zwemvesten hebben een drijfvermogen van 50N en zijn een hulpmiddel om langdurig zonder problemen te blijven drijven. Zwemvesten blazen zichzelf niet op bij het in aanraking komen met water, waardoor ze ideaal zijn om te gebruiken tijdens het zeilen. Een zwemvest voor zeilen kan gebruikt worden tijdens het varen op rustig water of op een kleinere boot.   Waar reddingsvesten u buiten bewustzijn nog steeds kunnen redden, kan een zwemvest dit niet. Bij een zwemvest dient altijd uw eigen kracht gebruikt te worden om naar de rug te draaien. Een reddingsvest draait u namelijk automatisch op uw rug, zodat de luchtwegen vrij komen om te kunnen blijven ademen in geval van bewusteloosheid. Wilt u bij onstuimig weer op een groot meer of de zee gaan zeilen? Dan adviseren wij u om een reddingsvest te dragen.  

Waar let u op bij het aanschaffen van een zwemvest om te zeilen?

Onze zwemvesten die bestemd zijn om te dragen tijdens het zeilen komen in diverse maten. Het is namelijk essentieel om de juiste maat zwemvest te dragen voor het garanderen van de werking. U kunt bij ons terecht voor een gewicht vanaf 30 kilo. Zorg er altijd voor dat u voor elk van uw opvarenden altijd een passend zwemvest aan boord heeft. Op die manier kan iedereen veilig handelen in onvoorziene situaties. De zwemvesten beschikken over een optimale pasvorm, voor zowel een zithouding als wanneer u staat. Elk zwemvest voor zeilen komt met unieke voordelen. Bekijk gerust onze verschillende opties om te kijken welke het beste aansluit op uw persoonlijke wensen. Uiteraard adviseren we u hier graag uitgebreid over.  

Met een gerust hart het water op met Veilige Vaart

Tijdens het uitoefenen van een watersport is het van belang om altijd een passend zwemvest te dragen. Bij Veilige vaart hebben we een ruim assortiment zwemvesten voor zeilen. Onze Besto zwemvesten zijn van topkwaliteit en zorgen ervoor dat u in het water blijft drijven ten tijden van een onverhoopte situatie. Breng uzelf en uw opvarenden niet onnodig in gevaar en schaf altijd geschikte vesten aan die voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen. Neem gerust contact op voor een professioneel en persoonlijk advies, onze ervaren specialisten vertellen u graag alles wat u moet weten en kunnen u uitgebreid adviseren over de optimale keuze voor u. Ga met Veilige Vaart het water op!