WhatsApp Image 2021 08 17 at 11.25.25 9

Reddingsvest huren

Wilt u een reddingsvesten huren voor een leuke en veilige dag op het water? Als u zichzelf amper in situaties bevindt waarbij u een reddingsvest nodig heeft, kan het een grote investering zijn om deze aan te schaffen voor eenmalig gebruik. Heeft u binnenkort een bootvakantie of een tijdelijk project op het water? Dan is een reddingsvest huren een ideale uitkomst. Bij Veilige Vaart kunt u eenvoudig en snel reddingsvesten huren voor maximaal 3 weken! En heeft u de reddingsvesten langer nodig? Dan kunt u dit uiteraard met ons in overleg regelen. Onderaan de pagina ziet u een overzicht van de reddingsvesten die u kunt huren.

Onze belofte

Ons huur aanbod

26.0040.00 Incl. BTW
25.5045.00 Incl. BTW
42.0060.00 Incl. BTW
32.5055.00 Incl. BTW
37.0068.00 Incl. BTW
27.0043.00 Incl. BTW
15.0025.00 Incl. BTW
50.00110.00 Incl. BTW
12.5055.00 Incl. BTW
32.5055.00 Incl. BTW
10.0016.00 Incl. BTW
24.0033.00 Incl. BTW

Speciale aanvraag

Het belang van een veilig reddingsvest huren

Wanneer u zich op het water begeeft, is uw veiligheid van het grootste belang. Een reddingsvest is een essentieel en verplicht hulpmiddel om u te beschermen tijdens watersportactiviteiten of boottochten. Een reddingsvest huren kan het verschil maken in geval van een noodsituatie op het water. Het biedt essentieel drijfvermogen, waardoor u boven water blijft en niet zinkt in geval van een val in het water. Het vest ondersteunt uw lichaam op de juiste manier en helpt u om rustig te blijven terwijl u wacht op hulp. Gaat u op vakantie? Lees u dan goed in over de geldende regels op uw locatie.

Veiligheid tijdens alle activiteiten

Reddingsvesten zijn geschikt voor diverse watersportactiviteiten, zoals varen, zeilen, kajakken, kanoën, paddleboarden en meer. Of u nu op een rustige rivier vaart of de golven trotseert op zee, een reddingsvest is altijd van onschatbare waarde om uw veiligheid te waarborgen. Ook kunt u reddingsvesten huren voor werk op het water, of een recreatieve middag op het water. Alle reddingsvesten zijn bij Veilige Vaart automatisch. Als u in het water terecht komt, blazen deze zichzelf automatisch op en wordt u dankzij het design op uw rug gekeerd. Zo blijven uw luchtwegen vrij om te ademen, ook als u bewusteloos raakt.

reddingsvesten huren

Zorgeloos uitstekende reddingsvesten huren

Bij Veilige Vaart begrijpen we het belang van uw veiligheid op het water. Daarom bieden we hoogwaardige reddingsvesten voor tijdelijk gebruik, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw vaarervaring. We staan garant voor kwaliteit, snelle levering, flexibele opties en uitstekende klantenservice.

Reserveer vandaag nog

Met Veilige Vaart kunt u zonder zorgen het water op gaan. Reserveer vandaag nog uw hoogwaardige reddingsvesten en geniet van een zorgeloze vaarervaring. Of u nu gaat varen, zeilen, kajakken of deelnemen aan watersportactiviteiten, met onze reddingsvesten kunt u met vertrouwen van uw tijd op het water genieten. Kies voor Veilige Vaart en maak het huren van reddingsvesten wel erg makkelijk! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over reddingsvesten huren, we bieden u graag een professioneel advies voor een veilige tijd op het water.

reddingsvesten te huur