Toont alle 11 resultaten

Kinder zwemvesten

23.2527.25 Incl. BTW
35.9937.99 Incl. BTW
29.9934.99 Incl. BTW
29.9934.45 Incl. BTW
34.9936.49 Incl. BTW
35.9937.99 Incl. BTW
29.9932.99 Incl. BTW
Uitverkocht
31.9933.99 Incl. BTW

Hoogwaardige watersport zwemvesten

Lalizas Performance Zwemvest | 50N | Watersport

54.99 Incl. BTW

Zwemvesten doen alleen hun werk als de vaarder de juiste maat draagt. Zorg daarom dat kinderen aan boord altijd passende zwemvesten dragen. Bij Veilige Vaart hebben we een breed assortiment kinder zwemvesten in huis. Kinder zwemvesten zijn gemaakt als drijfhulpmiddel. Beoefent uw kind een watersport en heeft hij of zij hierbij bewegingsvrijheid nodig? Dan is een kinderzwemvest de beste optie. Lees hier meer over waar u op moet letten bij het aanschaffen van een zwemvest voor uw kind.

Ruime keuze

De veiligheid van kinderen staat voorop. Een passend zwemvest voor uw kind is dan ook essentieel. De maten van een kinderzwemvest zijn gebaseerd op gewichtsklassen. Let bij de aanschaf dus altijd goed op of u de goede maat te pakken heeft. Bent u een tijd niet op het water geweest of heeft uw kind al een langere tijd het zwemvest niet gebruikt? Controleer dan altijd of het zwemvest nog de juiste maat voor het kind is.

De juiste aanpak bij kinder zwemvesten

Let bij de aanschaf van een kinderzwemvest wel op het feit dat uw kind moet kunnen zwemmen om een zwemvest te dragen. Het zijn namelijk geen reddingsvesten. Reddingsvesten zorgen ervoor dat uw kind altijd op de rug draait wanneer hij of zij in het water beland, zodat de luchtwegen vrij komen boven water. Zwemvesten doen dit niet, maar helpen een kind te blijven drijven. Ook is het belangrijk om te weten dat een zwemvest niet met het dragen van een wegwerpluier gecombineerd mag worden. Een wegwerpluier heeft namelijk zeer veel drijfvermogen waardoor deze juist boven water gedrukt zal worden en het hoofd naar beneden. Draagt uw kind nog een luier? Kies dan altijd voor een zwemluier.

 

De veiligheid van uw kind voorop

Het is logisch dat u uw kind niet altijd in de gaten kunt houden. Om ze toch zorgeloos in en rond het water te laten spelen zijn kinder zwemvesten essentieel om mee te nemen naar een dagje waterpret. Zo blijft uw kind op het water drijven mocht hij of zij onverhoopt overboord slaan of te water raken. Al onze kinder zwemvesten zijn voorzien van een dubbele sluiting waarbij de gesp ook nog eens verstelbaar is. Zorg dat beide sluitingen te allen tijde gebruikt worden. Wij hebben zowel kleurrijke, als zwarte en reflecterende vesten in het assortiment zodat u altijd kunt kijken welke het beste aansluit op uw wensen.

 

Veilige Vaart adviseert u graag

Heeft u nog vragen over de aanschaf van kinder zwemvesten? Wij helpen u graag verder. Het is belangrijk om het juiste zwemvest aan te schaffen. Neem daarom bij vragen gerust contact met ons op. We zijn elke werkdag bereikbaar om u te voorzien van een passend advies. Samen met de hulp van Veilige Vaart kunt u samen met uw kind zorgeloos het water op.