Toont alle 2 resultaten

Honden reddingsvesten

24.9528.95 Incl. BTW
29.9533.95 Incl. BTW

Gaat u binnenkort weer het water op en bent u van plan om deze keer uw trouwe viervoeter mee te nemen? Neem dan geen onnodig risico en zorg dat u een honden reddingsvest aan boord heeft. Wij hebben verschillende Besto hondenzwemvesten in ons assortiment om de veiligheid van uw huisdier te waarborgen.

Reddingsvest hond

Het is belangrijk om voor iedereen aan boord, inclusief voor honden, een goed passend reddingsvest aan boord te hebben. Alleen zo kunt u zichzelf en uw bijvaarders correct voorbereiden op onvoorziene situaties. Benieuwd waar u allemaal op moet letten bij de aanschaf van een honden reddingsvest? Lees hieronder verder.

Heeft een hond een zwemvest nodig?

We horen u al denken: “Mijn hond kan gewoon zwemmen, dan hoef ik toch geen honden reddingsvest te kopen?” Dit is helaas niet helemaal waar. Honden hebben een beperkt uithoudingsvermogen waar rekening mee gehouden moeten worden. In slechte gevallen kan het zo zijn dat uw hond voor een langere tijd in het water verblijft, het is dan essentieel voor de hond om ondersteuning te hebben. In een onverwachte situatie is het mogelijk dat uw hond schrikt en in paniek raakt. Paniekeren kost veel energie waardoor haar of zijn uithoudingsvermogen flink verminderd kan worden. Ook bij extreem weer of in diep water is het zaak dat uw hond ondersteuning krijgt bij het boven water blijven.

Besto hondenzwemvest

Wij hebben verschillende Besto zwemvesten voor honden in ons assortiment. Honden zijn er in verschillende soorten, maten en leeftijden. Het is daarom belangrijk om een goed passend reddingsvest voor uw hond aan te schaffen. Onze honden reddingsvesten zijn geschikt voor honden in de volgende gewichtsklassen: 0-4, 4-8, 8-15, 15-40 en 40+ kilogram. Zo weet u zeker dat er een geschikt reddingsvest voor uw hond bij zit. De zwemvesten beschikken onder andere over: - Een felle opvallende kleur zodat uw hond goed zichtbaar blijft van een verdere afstand; - Twee buikbanden en een halsband die makkelijk verstelbaar zijn; - Een grijplijn aan de bovenzijde van het vest; - Een koppeling voor de hondenriem. Het Besto Hondenzwemvest Deluxe Editie beschikt ook over een doorzichtige zak die het mogelijk maakt om uw naam, adres en telefoonnummer in weer te geven.

Neem uw hond veilig mee aan boord

Bij Veilige Vaart staat de veiligheid van al uw passagiers voorop. Honden zijn actieve huisdieren die het leuk vinden om mee op avontuur te gaan. Onze honden reddingsvesten maken het mogelijk om uw hond in alle veiligheid mee te nemen aan boord. Zorg dat u compleet voorgelicht de juiste keuze maakt om voorbereid te zijn op elke situatie. Het is belangrijk om niet alleen uzelf, maar ook uw gezelschap een reddingsvest te geven waarbij de maat en het gewicht overeenkomen met het daadwerkelijke gewicht van een persoon, of hond. Zorg daarom dat u altijd de juiste reddingsvesten aan boord heeft.

Bescherm uw hond met Veilige Vaart

Bent u op zoek naar een reddingsvest voor honden en bent u benieuwd welke het beste aansluit bij het gewicht en de hoogte van uw hond? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar om elke vraag te beantwoorden en u een passend advies te bieden. We wensen u, en uw hond, een Veilige Vaart.