Reddingsvest keuren

Informatie nodig?

U kunt via onderstaand formulier een aanvraag doen met betrekking tot het laten keuren van uw reddingsvest. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en zal binnen max. 2 werkdagen behandeld worden.

Hoe werkt een reddingsvest?

Enkel kamer mechanisme

Een enkel mechanisme bevind zich in de meeste reddingsvesten. Een enkel mechanisme houd in dat er één cilinder en één bobbin in het reddingsvest zit. Dit mechanisme kan voorkomen in vesten van 100 tot 300N. Een reddingsvest met een enkel mechanisme keuren wij vanaf € 34.50 inclusief BTW.  Exclusief Hammar mechanisme.

Bij het keuren vervangen wij de bobbin en ontvangt u uiteraard een nieuw certificaat. Mocht de cilinder vervangen moeten worden, dan worden hier extra kosten voor in rekening gebracht. Dit communiceren wij te allen tijde. 

Enkel opblaasmechanisme keuren

Dubbel kamer mechanisme (SOLAS)

Een dubbel mechanisme geeft aan dat een reddingsvest SOLAS is. Met twee cilinders en twee bobbins heeft dit vest een extra veiligheid mechanisme. Als één kant niet opblaast, zorgt de andere kant voor een gelijke verdeling van de lucht door het gehele reddingsvest. Zie het als een fail-safe. SOLAS reddingsvesten keuren wij vanaf € 44.99 exclusief BTW.

Bij het keuren vervangen wij de bobbin en ontvangt u uiteraard een nieuw certificaat.

Herladen Veilige Vaart SOLAS keuren