Toont alle 5 resultaten

Reddingsvesten 275N

275N Reddingsvesten zijn geschikt voor zware weersomstandigheden met zware kleding. Denk aan zeilen met stevige, koude wind of lassen in hevig weer.

Professionele reddingsvesten

Kadematic 275 A | Offshore

238.00 Incl. BTW

Professionele reddingsvesten

Kadematic 275 SOLAS AH

249.99 Incl. BTW
Uitverkocht

275N reddingsvesten

KADEMATIC 275 ALR

188.90 Incl. BTW
Uitverkocht

275N reddingsvesten

Kadematic 275 AHR-BG

228.99 Incl. BTW
240.53 Incl. BTW

Reddingsvesten 275N

Bij Veilige Vaart is het ons doel om iedereen zorgeloos het water op te laten gaan. Dankzij onze 275N reddingsvesten is dat mogelijk. 275N reddingsvesten zijn over het algemeen de meest verkochte exemplaren. Deze reddingsvesten zijn bruikbaar in elke situatie, ongeacht het type kleding en het soort water waarop u vaart. Bij het raken van het water draait het reddingsvest u om zodat uw luchtwegen vrijkomen om te ademen. Dit maakt de kans op verdrinking minimaal. Het reddingsvest zorgt voor ondersteuning rondom en achter het hoofd zodat u niet onder water raakt, waardoor in ernstige situaties, uw leven gered kan worden.

Automatische 275N reddingsvesten

Onze 275N reddingsvesten zijn automatisch opblaasbaar als het vest in contact komt met water. Op open zee en in extreme weersomstandigheden kan dit cruciaal zijn in een situatie. Deze reddingsvesten bieden enorm veel veiligheid, zelfs tijdens het dragen van zware zeilkleding. Zelfs als u bewusteloos raakt kunt u vertrouwen op 275N reddingsvesten. Onze vesten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met uiteenlopende beveiligende eigenschappen. Hierbij is er goed gelet op comfort en gebruiksgemak. Na het opblazen van het reddingsvest vervangt u het zout- en gaspatroon om het vest meermaals te kunnen gebruiken.

Voor elke situatie een Veilige Vaart

Bij Veilige Vaart schaft u gegarandeerd een veilig reddingsvest aan. Wij verzekeren dat alle vesten aan de laatste veiligheidseisen voldoen. Onze 275N reddingsvesten zijn geschikt voor volwassenen vanaf 40 kilo. Deze vesten zijn bedoeld voor de extremere omstandigheden op het water. Gaat u ver de zee op, werkt u aan boord of bent u een extreme watersporter? Ga dan minimaal voor een reddingsvest van 275N om uw veiligheid zo veel mogelijk te vergroten.

Een 275N reddingsvest voor iedereen

Bij Veilige Vaart raden we iedereen aan om zich goed te laten informeren door onze experts voor het aanschaffen van een reddingsvest. Zorg dat u compleet voorgelicht de juiste keuze maakt voor elke situatie. Het is bijvoorbeeld essentieel om de Newton aanduiding aan te passen op de gewichtsklasse van de gebruiker. Het is belangrijk om niet alleen uzelf, maar ook uw gezelschap een reddingsvest te geven waarbij de maat en het gewicht overeenkomen met het daadwerkelijke gewicht van een persoon. Zorg altijd voor de juiste reddingsvesten aan boord. Onze adviseurs staan dan ook dagelijks voor u klaar om elke vraag te beantwoorden en u een passend advies te bieden. Neem gerust contact met ons op. We wensen u een Veilige Vaart.