Toont alle 10 resultaten

Reddingsvesten 300N

De zwaarste categorie reddingsvesten is de 300N categorie. Deze reddingsvesten kunnen in de meest barre weersomstandigheden gebruikt worden en met zeer zware (werk) kleding.

  Actie
  129.49 Incl. BTW
  169.99178.45 Incl. BTW
  101.95146.95 Incl. BTW
  197.50237.99 Incl. BTW
  Uitverkocht
  149.99 Incl. BTW
  270.00 Incl. BTW

  Reddingsvesten 300N

  Bij Veilige Vaart staat, zoals u misschien zou verwachten, de veiligheid voorop. Wij willen dan ook iedereen zo zorgeloos mogelijk het water op laten gaan. Om dit waar te maken hebben wij een groot assortiment aan reddingsvesten in huis. 300N reddingsvesten hebben de meeste capaciteit waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de zwaarste omstandigheden. Onze 300N reddingsvesten maken de kans op verdrinking minimaal. Op het moment dat het vest het water raakt draait het zich om zodat uw luchtwegen ten alle tijden vrijkomen om te kunnen ademen. Het reddingsvest zorgt ervoor dat uw hoofd boven water blijft dankzij de ondersteuning rondom en achter het hoofd. Dit is essentieel in levensbedreigende situaties.

  Automatische 300N reddingsvesten

  Als de 300N reddingsvesten het water raken blazen ze zichzelf automatisch op zonder handeling vanuit u. Mede hierdoor zijn deze vesten het meest geschikt voor extreme weersomstandigheden of watersporten. Deze vesten bieden de meeste draagcapaciteit, ze zijn zelfs bij het dragen van zware zeilkleding goed bruikbaar. Mocht u in een ernstig geval uw bewustzijn verliezen, dan kunt u nog steeds vertrouwen op 300N reddingsvesten. Onze reddingsvesten zijn altijd uitgebreid gekeurd en getest en garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid. Bij het produceren van de vesten is er veel aandacht besteed aan gebruiksgemak en comfort. Na het opblazen van het reddingsvest vervangt u het zout- en gaspatroon om het vest meermaals te kunnen gebruiken.

  Veilige Vaart voor extreme situaties

  Bij Veilige Vaart garanderen we dat alle reddingsvesten aan de laatste veiligheidseisen voldoen. Onze 300N reddingsvesten zijn passend voor volwassenen vanaf 40 kilo. Deze vesten zijn ontworpen om de zwaarste omstandigheden te trotseren. Denk aan zware stormen, extreme wateren en zware vaarkleding. Verricht u werk aan boord, gaat u de open zee op of beoefent u een extreme sport? Neem dan geen onnodig risico en schaf een passend reddingsvest aan. 300N reddingsvesten vergroten uw veiligheid zo veel mogelijk.

  300N reddingsvest voor optimale veiligheid

  Bij Veilige Vaart bevelen we iedereen aan om zich bij voorhand goed te laten inlichten over het kiezen van een reddingsvest. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat u een reddingsvest aanschaft om de veiligheid van u en anderen te garanderen. Denk er bijvoorbeeld aan om de Newton aanduiding en maat van een zwemvest altijd aan te passen op de gewichtsklasse van de drager en vergeet hierbij niet uw gezelschap. Zorg altijd dat u de juiste reddingsvesten aan boord heeft zodat u voorbereid bent op elke situatie. Onze experts beantwoorden graag al uw vragen en staan dagelijks klaar voor een passend advies. Neem gerust contact met ons op, of kijk op onze webshop voor meer informatie. We wensen u een Veilige Vaart.