Toont alle 17 resultaten

Zwemvesten

24.9528.95 Incl. BTW
23.2527.25 Incl. BTW
35.9937.99 Incl. BTW
29.9934.99 Incl. BTW
29.9934.45 Incl. BTW
28.9532.95 Incl. BTW
34.9936.49 Incl. BTW
35.9937.99 Incl. BTW
67.00 Incl. BTW
29.9932.99 Incl. BTW
Uitverkocht
31.9933.99 Incl. BTW

Hoogwaardige watersport zwemvesten

Lalizas Performance Zwemvest | 50N | Watersport

54.99 Incl. BTW
65.9970.99 Incl. BTW

Automatische reddingsvesten

Kadematic kruisband | SOLAS

24.99 Incl. BTW

Bent u op zoek naar de beste zwemvesten? Bij Veilige Vaart zetten we ons in voor de veiligheid van elke vaarder. Veiligheid op een boot begint bij het aanschaffen van een veilig zwemvest. Zwemvesten hebben een capaciteit tot 50N, alles hierboven valt namelijk onder reddingsvesten. Al onze zwemvesten voldoen aan de EU-regulaties en dragen dus de CE-markering. Gaat u binnenkort het water op en wilt u daarvoor veilige zwemvesten kopen? Bekijk dan hier ons ruime assortiment.

Zwemvesten kopen?

Al onze zwemvesten hebben een drijfvermogen van 50N. Dankzij het slimme design en doordat ze niet automatisch opblazen bij langdurige aanraking met water zijn zwemvesten zeer geschikt om te dragen bij het uitoefenen van een watersport. Het verschil tussen reddingsvesten en zwemvesten is dat de één is vormgegeven om een persoon te redden, en de ander een drijfhulpmiddel is. Een zwemvest draait u niet automatisch op uw rug bij bewusteloosheid, zoals een reddingsvest doet. Het is een extra ondersteuning die u helpt langdurig te blijven drijven. Zwemvesten zijn een goede keuze als u gaat varen op binnenlandse of beschutte wateren waar, mocht het mis gaan, snel hulp aanwezig kan zijn. Als er veel bewegingsvrijheid vereist is bij de watersport is een zwemvest de beste keuze.

Veiligheid voor alle vaarders

Onze zwemvesten zijn geschikt voor personen vanaf 40 kilo. Het is essentieel om iedereen aan boord een passend zwemvest te kunnen bieden om de veiligheid van uw passagiers te kunnen garanderen. Wij bieden zwemvesten aan in verschillende maten zodat er een geschikt vest is voor iedereen. Wij hebben zowel kleurrijke, als zwarte en reflecterende vesten in de aanbieding zodat u altijd kunt kijken welke het beste aansluit op uw wensen.

Zwemvest voor uw trouwe viervoeter

Ook voor uw hond hebben we zwemvesten in ons assortiment. We beschikken over verschillende Besto hondenzwemvesten om de veiligheid van uw huisdier te waarborgen. Het is belangrijk om voor iedereen aan boord, inclusief voor honden, een goed passend zwemvest aan boord te hebben. Honden hebben een beperkt uithoudingsvermogen waar rekening mee gehouden moeten worden. In slechte gevallen kan het zo zijn dat uw hond een langere tijd in het water verblijft, het is dan essentieel voor de hond om ondersteuning te hebben.

Kies voor veiligheid dankzij onze zwemvesten

Wilt u graag zwemvesten voor op uw boot aanschaffen? Veilige Vaart helpt u verder. Dankzij onze jarenlange ervaring in alles wat met veiligheid op het water te maken heeft hebben wij de beste collectie voor u samengesteld. Al onze zwemvesten zijn van de hoogste kwaliteit, zodat u zorgeloos van uw dag op het water kunt genieten. Weet u niet precies waar u op moet letten bij het aanschaffen van een zwemvest? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag bereikbaar om u te voorzien van een professioneel advies. Samen met ons bent u verzekerd van een Veilige Vaart.