Toont alle 20 resultaten

Zwemvesten

  30.9935.99 Incl. BTW
  37.9939.99 Incl. BTW
  29.9934.45 Incl. BTW
  24.9528.95 Incl. BTW
  23.2529.50 Incl. BTW
  34.9936.49 Incl. BTW
  29.9533.95 Incl. BTW
  35.9937.99 Incl. BTW
  Actie
  54.4967.00 Incl. BTW
  Actie
  29.9932.99 Incl. BTW
  34.4535.45 Incl. BTW

  Hoogwaardige watersport zwemvesten

  Lalizas Performance Zwemvest | 50N | Watersport

  54.99 Incl. BTW
  65.9970.99 Incl. BTW
  39.99 Incl. BTW
  29.99 Incl. BTW
  53.99 Incl. BTW

  Automatische reddingsvesten

  Kadematic kruisband | SOLAS

  24.99 Incl. BTW

  Als u het water op gaat, wilt u natuurlijk zwemvesten waarop u kunt vertrouwen in elke situatie. Bij Veilige Vaart staat uw veiligheid en die van uw opvarenden centraal. Onder zwemvesten vallen de vesten met een capaciteit tot 50N, vesten met een hogere capaciteit vallen onder reddingsvesten. Al onze zwemvesten komen uiteraard met een certificaat van erkenning en overeenstemming van wettelijke eisen. Ze voldoen aan de EU-regulaties en dragen een CE-markering. U bent bij ons dus verzekerd van zwemvesten van de hoogste kwaliteit, waarop u kunt vertrouwen. Bekijk ons ruime assortiment zwemvesten en kies uit diverse topmerken.

  De beste zwemvesten voor op uw boot

  De zwemvesten van Veilige Vaart zijn geschikt voor dragers vanaf 40 kilo. Neemt u opvarenden mee het water op? Dan is het essentieel om iedereen een passend zwemvest te bieden. Onze zwemvesten komen in diverse maten zodat u kunt zorgen dat iedereen aan boord veilig kan handelen in onverwachte situaties. U kunt kiezen uit zowel zwarte, als kleurrijke en reflecterende vesten met elk een ander design zodat uw zwemvest volledig aansluit op uw wensen. Beoefent u een watersport? Doordat zwemvesten niet automatisch opblazen bij langdurige aanraking met water, zijn deze uitermate geschikt voor het dragen tijdens een watersport. Een zwemvest biedt u daarbij ook veel bewegingsvrijheid, wat een vereiste is tijdens het beoefenen van een watersport. We hebben zwemvesten specifiek ontworpen voor het prettig dragen tijdens zeilen en kanoën in ons assortiment.

  Zwemvesten kopen van extreem goede kwaliteit?

  Onze zwemvesten beschikken ieder over een drijfvermogen van 50N. Het belangrijkste verschil tussen een reddingsvest en een zwemvest voor uw boot is dat zwemvesten een drijfhulpmiddel zijn, en reddingsvesten zijn vormgegeven om een persoon te redden. Een reddingsvest draait een persoon namelijk automatisch op zijn of haar rug om de luchtwegen vrij te houden om te ademen tijdens bewusteloosheid, een zwemvest doet dit niet. Een zwemvest is een extra ondersteuning zodat u, zo nodig, langdurig kunt blijven drijven. Wij raden het gebruik van zwemvesten op een boot aan als u gaat varen op rustige, binnenlandse of beschutte wateren waar snel hulp aanwezig kan zijn in geval van een noodsituatie.

  Zwemvesten kopen voor u en uw opvarenden

  Bij Veilige Vaart kunt u diverse zwemvesten kopen voor heel uw gezelschap. In ons assortiment vindt u ook kinderzwemvesten en zelfs hondenzwemvesten. Honden hebben namelijk maar een beperkt uithoudingsvermogen waar u rekening mee moet houden. Komt u onverhoopt in het water terecht en kunnen u en uw hond voor langere tijd niet aan wal of aan boord? Dan is het essentieel voor uw hond om ondersteuning te hebben dankzij een zwemvest.

  Welke zwemvesten moet u kopen?

  Is het tijd om zwemvesten te kopen voor u en uw opvarenden? Dan helpen wij u graag verder. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een uitstekende collectie zwemvesten voor u samengesteld en kunt u kiezen uit een breed assortiment van de hoogste kwaliteit. Onze experts vertellen u graag meer over de beste zwemvesten voor op uw boot en bieden u zo nodig een professioneel advies. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten of twijfelt over uw keuze. Geniet van een Veilige Vaart!