Garantie & informatie

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

De wettelijke en fabriek garantie komt te vervallen wanneer het product niet word gebruikt op de manier waar dit product voor bedoeld is. 

Review informatie

Onze reviews worden verzameld door een derde partij genaamd Kiyoh/Klantenvertellen. Dit is een gerenommeerd bedrijf in het verzamelen van echte klanten reviews. 

Veel gestelde vragen:

  1. Hoe wordt de echtheid gegarandeerd? – Alleen klanten die bij ons een product hebben aangeschaft kunnen een review plaatsen. 
  2. Worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst op uw website? – Ja.
  3. Worden er betaalde reviews op uw website geplaatst? – Nee.
  4. Binnen welke termijn worden de reviews geplaatst op uw website om een review te controleren? – Direct na plaatsing.
  5. In welke gevallen wordt een review niet geplaatst? – Nooit, de review zal altijd direct geplaatst worden. Na contact met een klant kan er wel een betere review geschreven worden door dezelfde klant. De schrijver mag er uiteraard ook voor kiezen de review niet aan te passen.

Voor het review beleid van Kiyoh kunt u terecht op deze pagina.