Resultaat 1–21 van de 93 resultaten wordt getoond

Reddingsvesten

Actie
34.7537.75 Incl. BTW
Actie
38.9940.99 Incl. BTW
Actie
92.65 Incl. BTW
Actie
Actie
27.9538.95 Incl. BTW
20.9524.95 Incl. BTW
34.95 Incl. BTW
Actie
129.49 Incl. BTW
38.9943.99 Incl. BTW
74.4999.49 Incl. BTW
Actie
34.9935.99 Incl. BTW
Actie
82.9586.95 Incl. BTW
Actie
45.9947.99 Incl. BTW
63.9592.75 Incl. BTW
42.99169.99 Incl. BTW
19.95 Incl. BTW
Actie
33.9934.99 Incl. BTW
169.99178.45 Incl. BTW

Reddingsvesten kopen voor professioneel en recreatief gebruik

Alle reddingsvesten die door Veilige Vaart worden geleverd, komen met een certificaat van erkenning en overeenstemming van wettelijke eisen. Naast dat Veilige Vaart u deze reddingsvesten voor een scherpe prijs aanbied, doet Veilige Vaart ook keuringen van deze vesten. Veilige Vaart bied zwemvesten voor jong en oud aan. Veilige Vaart is door Besto en Kadematic erkend als keuring bedrijf, hierdoor levert Veilige Vaart altijd de beste service voor uw reddingsvesten.

Reddingsvest kopen?

Reddingsvesten kopen voor professioneel of recreatief gebruik? We hebben een ruim assortiment reddingsvesten voor kinderen en volwassenen. Alle reddingsvesten die door Veilige Vaart worden geleverd, komen met een certificaat van erkenning en overeenstemming van wettelijke eisen. Naast dat Veilige Vaart u deze reddingsvesten voor een scherpe prijs aanbied, doet Veilige Vaart ook keuringen van deze vesten. Veilige Vaart bied zwemvesten voor jong en oud aan. Veilige Vaart is door Besto en Kadematic erkend als keuring bedrijf, hierdoor levert Veilige Vaart altijd de beste service voor uw reddingsvesten.

Wanneer u het water op gaat, wilt u natuurlijk zeker weten dat u dit zo veilig mogelijk doet. Zo blijft varen een leuke en zorgeloze activiteit voor iedereen. Eén van de beste manieren om uzelf en anderen op de boot te beschermen, is door een reddingsvest te dragen. Bij Veilige Vaart bieden we deze in veel verschillende soorten en maten. Ontdek daarom snel welk reddingsvest bij u past!

Reddingsvesten verplicht

Als u een boot bestuurt die harder kan dan 20 kilometer per uur, moet u verplicht een reddingsvest dragen. Zo kunt u als bestuurder altijd op een veilige manier verantwoordelijkheid blijven dragen voor uw opvarenden. Het meest veilig is natuurlijk dat iedereen aan boord een reddingsvest aan doet. Of dat er op z’n minst een aantal op de boot aanwezig zijn. Om iedereen in geval van nood te kunnen beschermen, hebben we bij Veilige Vaart reddingsvesten voor iedereen die er eentje nodig heeft: we bieden vesten voor kinderen en volwassenen, maar ook voor bijvoorbeeld watersporters. Deze vesten zijn speciaal gemaakt voor een passende bescherming op het water.

Automatisch opblaasbaar

Onze reddingsvesten zijn automatisch opblaasbaar, zodat u ze snel kunt gebruiken wanneer dit nodig is. Daarbij maken we nog onderscheid tussen vesten met optimaal comfort, antistatische vesten die geen schokjes geven bij onstuimig weer en vesten met andere beveiligende eigenschappen, zoals de toevoeging van een brandwerende laag. Zo bent u op een comfortabele manier tegen meerdere gevaren beschermd, terwijl u met een aantal vesten zelfs werkzaamheden uit kunt voeren als slijpen en lassen.

Professionele reddingsvesten

Bepaalde vesten van Veilige Vaart zijn nog geavanceerder dan de ander. Voor pleziervaart zijn professionele reddingsvesten niet nodig, omdat er minder gevaar dreigt. Maar wanneer u voor uw werk of sport regelmatig moet varen op snelle boten, is de aanschaf van een volledig geprepareerd vest noodzakelijk. Wanneer u een snelle boot bestuurt, telt bijvoorbeeld elke seconde wanneer er iets misgaat. Speciaal voor die situaties hebben we hydrostatische vesten. Deze reddingsvesten voelen precies aan de waterdruk wanneer ze zichzelf automatisch moeten opblazen. Wanneer het regent of er flinke spatten van golvend water op het vest belanden, blaast deze zichzelf nog niet op. Pas wanneer u in het water ligt, komt er meer lucht in het vest.

Drijfvermogen reddingsvesten

Het drijfvermogen van het reddingsvest is één van de belangrijkste punten bij het kopen van een reddingsvest. Hoe hoger het aantal Newton (daar staat de 'n' voor), hoe beter het reddingsvest beschermd is tegen exterme weersomstandigheden. Binnen ons assortiment reddingsvesten bieden we diverse drijfvermogens aan: 100n, 150n, 165n, 180n, 275n en 300n. Geen idee welke keuze u moet maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Inspectievenster en andere functies

Onze vesten zijn voorbereid op de meest heftige weersomstandigheden. Zo kunt u de Besto reddingsvesten gebruiken in stormen, terwijl u via een inspectievenster kunt checken of het vest ‘op scherp’ staat en dus een gevaar in de gaten heeft. U kunt ook zien hoeveel lucht er nog in de cartridge van het vest zit. Door juist aan dit soort extra functies waarde te hechten, kunnen we u bij Veilige Vaart garanderen dat u veilig het water op kunt.

Nieuwe reddingsvesten aanschaffen bij Veilige Vaart

Wilt u ook graag nieuwe reddingsvesten aanschaffen voor u weer het water op gaat? U hoeft niet te kiezen voor de standaard vesten die u niet alle noodzakelijke bescherming bieden! Bij Veilige Vaart hechten we juist waarde aan vesten die op alle mogelijke manieren uw veiligheid kunnen garanderen. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!