Toont alle 19 resultaten

Kadematic reddingsvesten

Zoekt u reddingsvesten van een extreem goede kwaliteit? Kadematic heeft betrouwbare reddingsvesten ontworpen om u veilig het water op te laten gaan. Veilige Vaart is de enige distributeur van dit uitstekende merk Kadematic in Nederland en biedt u meteen een uitgebreid assortiment aan reddingsvesten, accessoires en toebehoren.

26.0040.00 Incl. BTW
10.9520.95 Incl. BTW

Professionele reddingsvesten

Kadematic 275 A | Offshore

238.00 Incl. BTW
21.4530.50 Incl. BTW
42.0060.00 Incl. BTW

Professionele reddingsvesten

Kadematic 275 SOLAS AH

249.99 Incl. BTW
Uitverkocht

150N Reddingsvesten

Kadematic Junior | 150N

126.99 Incl. BTW
Uitverkocht

275N reddingsvesten

KADEMATIC 275 ALR

188.90 Incl. BTW
32.5055.00 Incl. BTW

Automatische reddingsvesten

Kadematic kruisband | SOLAS

24.99 Incl. BTW
Uitverkocht

275N reddingsvesten

Kadematic 275 AHR-BG

228.99 Incl. BTW
106.99 Incl. BTW

Reddingsvesten

Kadematic 150 SC

199.99 Incl. BTW
99.99 Incl. BTW

Professionele reddingsvesten

Kadematic 15 BG-ALU

199.99 Incl. BTW
240.53 Incl. BTW

Reddingsvesten

Kadematic 15 BG-SV

167.99 Incl. BTW
Actie
Uitverkocht

Kadematic reddingsvesten

Zoekt u reddingsvesten van een extreem goede kwaliteit? Kadematic heeft betrouwbare reddingsvesten ontworpen om u veilig het water op te laten gaan. Dit uitstekende Duitse merk produceert zijn reddingsvesten in dezelfde fabriek als Secumar, waardoor u de kwaliteit dan ook zeker met dit merk kunt vergelijken. Veilige Vaart is de enige distributeur van Kadematic in Nederland en biedt u meteen een uitgebreid assortiment aan reddingsvesten, accessoires en toebehoren. Wij vertellen u hier meer over dit vooraanstaande merk en zijn verschillende voordelen.

Bekijk diverse Kadematic reddingsvesten

Veilige Vaart heeft zowel reddingsvesten voor kinderen als voor volwassenen van Kadematic in het assortiment. Ook bieden wij u de optie om bepaalde reddingsvesten van Kadematic te huren in plaats van te kopen. Dit kan handig zijn als u een reddingsvest maar eenmalig nodig heeft. De reddingsvesten variëren van gewichtsklasse tussen de 150 en 275N, waardoor u gegarandeerd het juiste vest voor u en al uw opvarenden kunt vinden. Ga voor een reddingsvest met of zonder harnas, gemetalliseerd of in een (on)opvallende kleur en met de juiste gewichtsklasse voor u. Natuurlijk zijn alle reddingsvesten van Kadematic voorzien van een certificaat van erkenning en overeenstemming van wettelijke eisen en kunt u vertrouwen op de uitstekende kwaliteit van dit merk.

Ga voor een automatisch reddingsvest van Kadematic

Bevindt u zich op open water, beoefent u een (extreme) watersport of voert u werk uit aan boord? Dan raden wij het aan om te kiezen voor een automatisch reddingsvest van Kadematic. Een automatisch reddingsvest blaast zichzelf op wanneer u te water raakt. Door de druk op het vest weet het wanneer het in actie moet komen, u hoeft zich dus niet druk te maken over regendruppels of spetters van het vaarwater. Een automatisch vest biedt u alsnog de veiligheid van een reddingsvest als u bewusteloos raakt en zelf niet meer in staat bent om acties uit te voeren. Ook hebben wij meerdere soorten re-arming kits in ons assortiment om de automatische reddingsvesten te hervullen.

Veilige Vaart vertelt u meer

Het is essentieel om uzelf goed te laten informeren alvorens u een reddingsvest van Kadematic aanschaft voor u en uw opvarenden. Uw bezigheden op het water, uw gewicht en het soort kleding wat u draagt heeft namelijk allemaal invloed op de meest ideale keuze voor u. Alleen zo haalt u het meeste uit uw reddingsvest en optimaliseert u de veiligheid. Zorg er als stuurman altijd voor dat u passende reddingsvesten aan boord heeft voor al uw opvarenden.

Op zoek naar Kadematic reddingsvesten?

Veilige Vaart biedt u als enige Kadematic reddingsvesten aan in Nederland. Wilt u meer informatie over deze vooraanstaande vesten, de verschillende soorten, hun voordelen en welke het beste is in uw situatie? Neem dan gerust contact  met ons op. We lichten u graag in! Uw veiligheid staat voorop bij Veilige Vaart.