Resultaat 1–21 van de 33 resultaten wordt getoond

Reddingsboei kopen

  Reddingsboeien & Accessoires

  Lalizas reddingsboei | 2.5 & 4 kg

  41.9547.99 Incl. BTW
  39.99 Incl. BTW

  Reddingsboeien & Accessoires

  RVS Reddingsboei houder

  45.49 Incl. BTW
  34.9539.99 Incl. BTW

  Reddingsboeien & Accessoires

  Besto SOLAS Reddingsboei | 2,5kg of 4.5kg

  45.9959.99 Incl. BTW
  Uitverkocht
  23.99 Incl. BTW

  Reddingsboeien & Accessoires

  Besto vlot | drijvend toestel 8-persoons

  169.00 Incl. BTW
  45.99 Incl. BTW

  Reddingsboeien & Accessoires

  Lalizas Life Link MOB | werplijn van 23 M

  29.99 Incl. BTW

  Reddingsboeien & Accessoires

  Besto Reddingsboei lijn | 30 meter met clip

  14.99 Incl. BTW
  24.95 Incl. BTW

  Reddingsmiddelen & Brandbestrijding

  Nuova rade reddingsboei | 57 CM

  29.99 Incl. BTW
  Uitverkocht

  Reddingsboeien & Accessoires

  Lalizas veiligheidsladder | 5 treden | MOB

  43.99 Incl. BTW
  41.99 Incl. BTW

  Reddingsboeien & Accessoires

  Reddingsboei licht LSA | Lalizas SOLAS

  16.95 Incl. BTW
  Uitverkocht

  Reddingsmiddelen & Brandbestrijding

  SOLAS reddingsboei | Giove | 2.5 kg | 63 cm

  39.95 Incl. BTW

  Reddingsboeien & Accessoires

  Perry reddingsboei | 2,5kg | SOLAS

  49.50 Incl. BTW
  Uitverkocht

  Reddingsboeien & Accessoires

  Besto Reddingsboei Wit | 2,5kg

  56.95 Incl. BTW

  Reddingsmiddelen & Brandbestrijding

  Reddingsboeilicht Daniamant L170 | LED

  30.25 Incl. BTW
  7.45 Incl. BTW

  Reddingsmiddelen & Brandbestrijding

  Reddingsboei houder RVS | Talamex | 2 stuks

  34.95 Incl. BTW

  Reddingsboei kopen

  Wilt u de juiste reddingsboeien voor bij u aan boord kopen? Ronde reddingsboeien, hoefijzer reddingsboeien en aanvullende accessoires zoals een reddingsboeilicht en -houder vindt u bij ons. In noodsituaties kan het zo zijn dat een opvarende in het water terecht komt. Dankzij een reddingsboei kunt u ervoor zorgen dat u deze opvarende weer terugtrekt naar de boot en hij of zij weer veilig aan boord gebracht kan worden. Aan een reddingsboei kunt u een werplijn verbinden, zodat de boei in onstuimig water uitgegooid kan worden in noodsituaties. Welke reddingsboei kunt u het beste kopen voor uw boot? We vertellen u hier meer over de meeste veilige keuze in uw situatie.

  Een veilige reddingsboei kopen voor aan boord

  Reddingsboeien zijn een uiterst belangrijk reddingsmiddel om aan boord te hebben. Wanneer een meevarende over boord valt in ruig of koud water, moet deze persoon er zo snel mogelijk weer uitgehaald worden. Met een reddingsboei in combinatie met een werplijn kan dit gemakkelijk en veilig gedaan worden. In ons assortiment hebben wij SOLAS-reddingsboeien, deze zijn goedgekeurd voor op open wateren en de zee. De reddingsboeien die niet SOLAS zijn, zijn vooral geschikt voor rustige binnenwateren. Ook hebben we alles in het ons assortiment om de reddingsboeien zowel op te hangen, als aan te vullen. Zo hebben we diverse reddingsboeihouders, reddingsboeilichten en werplijnen in de voorraad.

  Voor welke boot wilt u een reddingsboei kopen?

  Onze ronde reddingsboeien beginnen bij een gewicht van 1,5 kilogram en gaan tot 4,5 kilogram. Deze hebben we in verschillende omvangen zodat u altijd de juiste kunt aanschaffen. Onze werplijnen gaan tot wel 30 meter zodat een opvarende die al verder is weggedreven ook nog in veiligheid gebracht kan worden met behulp van een reddingsboei. SOLAS-reddingsboeien zijn over het algemeen wat groter en zwaarder, zodat deze ook geschikt zijn voor onstuimig water en een te water geraakt persoon hier zo lang mogelijk op kan rekenen. Er bevinden zich ook reddingsboeipictogrammen in ons assortiment, zodat iedereen aan boord duidelijk ziet waar de reddingsboeien zich bevinden.

  Veiligheid op het water staat voorop

  Beschikt u niet over de nodige kennis op het gebied van reddingsboeien kopen? Dan assisteren wij u graag. Wij bieden u graag een professioneel en persoonlijk advies aan de hand van uw specifieke situatie. Licht ons in over uw type boot, op welke wateren u vaart en hoeveel personen u doorgaans meeneemt aan boord. Aan de hand van deze informatie kunnen wij u voorzien van alle nodige kennis en is het mogelijk om de optimale bescherming aan boord voor u aan te raden. Bij ons staat uw veiligheid voorop.

  Een reddingsboei kopen bij Veilige Vaart

  Wilt u de juiste reddingsboei voor bij u aan boord kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk hoort u naast reddingsboeien ook zwemvesten of reddingsvesten voor uw opvarenden aan boort te hebben. U kunt ons elke werkdag bereiken voor alle nodige informatie. Ga veilig het water op dankzij Veilige Vaart!