Toont alle 13 resultaten

Zwemvesten volwassenen

30.9935.99 Incl. BTW
37.9939.99 Incl. BTW
29.9934.45 Incl. BTW
34.9936.49 Incl. BTW
Actie
54.4967.00 Incl. BTW
35.9937.99 Incl. BTW
Actie
29.9932.99 Incl. BTW
34.4535.45 Incl. BTW

Hoogwaardige watersport zwemvesten

Lalizas Performance Zwemvest | 50N | Watersport

54.99 Incl. BTW
65.9970.99 Incl. BTW

Zwemvest volwassenen

Op zoek naar zwemvesten voor volwassenen? Veilige Vaart heeft een ruim assortiment aan zwemvesten met een draagvermogen van 50N, die geschikt zijn voor een recreatieve tijd op het water. Uw veiligheid staat centraal. Onze zwemvesten komen daarom altijd met een certificaat van erkenning en overeenstemming van wettelijke eisen en voldoen uiteraard aan de EU-regulaties. Ook zijn ze voorzien van een CE-markering, zo kunt u op de veiligheid van de zwemvesten voor volwassenen vertrouwen. Bij Veilige vaart hebben we zwemvesten van de hoogste kwaliteit in het assortiment zodat u samen met uw opvarenden met een gerust hart het water op kunt. Kies bij ons uit verschillende topmerken, elk met hun eigen unieke voordelen.  

Een ruim assortiment zwemvesten voor volwassenen

Als u op zoek bent naar een zwemvest voor een volwassene, zit u bij Veilige Vaart helemaal goed. De zwemvesten voor volwassenen zijn geschikt voor dragers met een lichaamsgewicht vanaf 40 kilo. Als bestuurder is het essentieel om ervoor te zorgen dat u voor elke opvarende een passend zwemvest aan boord heeft. Zo is het voor iedereen mogelijk om veilig te handelen in onvoorziene situaties. We hebben zowel kleurrijke, als zwarte of reflecterende zwemvesten voor volwassenen in ons assortiment met diverse designs. Laat uw zwemvest volledig op uw persoonlijke wensen aansluiten voor een optimaal gebruiksgemak.  

Voor welke activiteit draagt u een zwemvest voor volwassene?

Bent u vaak op het water te vinden voor het beoefenen van een watersport? Zwemvesten voor volwassenen blazen zichzelf niet automatisch op tijdens het in aanraking komen met water. Dat, gecombineerd met het feit dat zwemvesten de drager veel bewegingsvrijheid bieden, maakt zwemvesten uitermate geschikt voor het dragen tijdens het uitoefenen van watersport. Wij bieden zwemvesten aan die zelfs specifiek ontworpen zijn voor het dragen tijdens zeilen en kanoën voor een optimaal gebruiksgemak.  

Zwemvesten voor heel uw gezelschap

Al onze zwemvesten hebben een drijfvermogen van 50N. Essentieel om te weten is dat zwemvesten een drijfhulpmiddel zijn. Reddingsvesten zijn vormgegeven om een persoon te redden uit een gevaarlijke situatie, terwijl zwemvesten u enkel laten drijven als u in het water belandt. In tegenstelling tot een reddingsvest, draait een zwemvest u niet automatisch op uw rug om de luchtwegen vrij te maken in geval van bewusteloosheid. Onze zwemvesten zijn een extra ondersteuning, zodat u in onverwachte situaties langdurig kunt blijven drijven. Daarom raden wij het dragen van zwemvesten voor volwassenen aan als u gaat varen op rustige, binnenlandse of beschutte wateren waar, in geval van een noodsituatie, snel hulp aanwezig kan zijn.  

Welk zwemvest is de beste keuze voor u?

Wij helpen u graag uitgebreid bij het uitkiezen van het juiste zwemvest voor een volwassene. Wij bieden u zo nodig een professioneel en persoonlijk advies aan de hand van uw bezigheden op het water. Onze uitstekende collectie zwemvesten zorgt ervoor dat u altijd het juiste vest kunt vinden en u samen met u opvarenden veilig het water op kunt. Neem gerust contact op voor meer informatie. Stap met Veilige Vaart met een gerust hart aan boord!