Resultaat 1–21 van de 38 resultaten wordt getoond

Reddingsvesten volwassenen

Actie
92.65 Incl. BTW
Actie
109.49 Incl. BTW
Actie
20.9524.95 Incl. BTW
74.4999.49 Incl. BTW
Actie
38.9943.99 Incl. BTW
Actie
86.95 Incl. BTW
63.9592.75 Incl. BTW
Actie
19.95 Incl. BTW
169.99178.45 Incl. BTW
46.99 Incl. BTW
Actie
Uitverkocht
74.9985.99 Incl. BTW
156.99 Incl. BTW

Bij de veiligheid op het water wordt vaak vooral gedacht aan de jongste opvarenden. U ziet dat bijna overal: in het zwembad dragen kinderen zwembandjes of zwemvesten, op een boot krijgen kinderen vaak meteen een reddingsvest aan. Maar voor volwassenen is een vest ook essentieel. Veilige Vaart heeft daarom reddingsvesten die volwassenen tijdens de gehele vaart kunnen dragen.

Reddingsvesten verplicht voor volwassenen

Reddingsvesten zijn ook verplicht voor volwassenen wanneer ze een boot besturen die harder kan varen dan 20 kilometer per uur. Maar ook de opvarenden die niet achter het stuur staan zijn beter beschermd met een reddingsvest. De vesten van Veilige Vaart zijn speciaal gemaakt voor volwassenen, volgens de laatste technieken op het gebied van veiligheid en comfort.

Comfortabele reddingsvesten

Eén van de redenen waarom volwassenen niet graag een reddingsvest dragen is natuurlijk het gebrek aan comfort. Waar een ouder een kind nog kan verplichten er eentje te dragen, kan een volwassene er natuurlijk zelf voor kiezen om het vest pas aan te doen wanneer dit nodig is voor de veiligheid. Maar vaak is het dan al te laat. Met comfortabele vesten die makkelijk te verstellen zijn biedt Veilige Vaart een goed comfort en een veilig gevoel.

Automatisch opblaasbaar

Juist als volwassene moet je bij een ongeluk op het water de verantwoordelijkheid kunnen dragen voor een veilige afloop. Dit kan alleen wanneer u als volwassene zelf al snel in veiligheid bent gebracht. De reddingsvesten van Veilige Vaart zijn automatisch opblaasbaar, waardoor u direct veilig bent op het moment dat u te water raakt. Dan kunt u meteen handelen en anderen in veiligheid brengen. Met onze waterdrukgevoelige hydrostatische reddingsvesten drijft u meteen op het moment dat u het water raakt, zonder het risico dat het vest zichzelf al opblaast bij contact met regendruppels of over het dek spattend water.

Reddingsvesten volwassenen voor onderhoud

Ook wanneer u aan de slag gaat met het belangrijke onderhoud op uw boot, is het slim om een reddingsvest te dragen. U kunt namelijk zomaar in het water vallen. en daarbij buiten bewustzijn raken of ergens vast komen te zitten. Dan moet u kunnen vertrouwen op een automatisch opblaasbaar reddingsvest. Maar niet ieder vest is stevig genoeg voor contact met onderhoudsmaterialen, zoals lasapparatuur. Daarom bieden we in ons assortiment van reddingsvesten voor volwassenen ook brandwerende vesten van sterk materiaal. Deze zijn hittebestendig en reflecteren het felle licht niet.

Veilige reddingsvesten voor volwassenen

Bij Veilige Vaart kunt u dus reddingsvesten voor volwassenen bestellen die voldoen aan alle laatste veiligheidseisen. Zo garanderen we een veilige en behouden vaart voor u en alle andere opvarenden. Naast reddingsvesten voor volwassenen, is het natuurlijk ook mogelijk om reddingsvesten voor kinderen bij ons te bestellen. Samen met de reddingsvesten voor volwassen opvarenden vormen deze de belangrijkste verdedigingslinie tegen gevaren op het water. Vertrouw daarom op de vesten van Veilige Vaart en ontdek ons assortiment. U kunt natuurlijk ook altijd met ons in contact komen als u vragen hebt over de werking van onze reddingsvesten.