Resultaat 1–21 van de 22 resultaten wordt getoond

Reddingsvesten 165N

Veilige Vaart heeft een ruim assortiment aan reddingsvesten met gewichtsklasse 165N om u en uw opvarenden zorgeloos het water op te laten gaan. Deze reddingsvesten zijn geschikt voor personen met een gewicht vanaf 50 kilogram en komen zowel met als zonder harnas.

  Actie
  Oorspronkelijke prijs was: €89.00.Huidige prijs is: €89.00. Incl. BTW
  Actie
  82.9586.95 Incl. BTW
  82.9984.99 Incl. BTW

  165N Reddingsvesten

  Lalizas Sigma | 170N

  74.9983.99 Incl. BTW
  101.95146.95 Incl. BTW
  Actie
  Oorspronkelijke prijs was: €120.00.Huidige prijs is: €87.99. Incl. BTW
  149.99 Incl. BTW
  169.99 Incl. BTW
  Duurzaam!
  139.99 Incl. BTW
  109.99 Incl. BTW
  88.99 Incl. BTW

  Reddingsvesten 165N

  Veilige Vaart heeft een ruim assortiment aan reddingsvesten met gewichtsklasse 165N om u en uw opvarenden zorgeloos het water op te laten gaan. Deze reddingsvesten zijn geschikt voor personen met een gewicht vanaf 50 kilogram en komen zowel met als zonder harnas. Automatische reddingsvesten met 165N zijn bruikbaar in vele situaties doordat ze zorgen dat de drager automatisch op de rug wordt gekeerd bij het raken van het water, waardoor de luchtwegen vrijkomen om te ademen. De ondersteuning achter en rondom het hoofd zorgt ervoor dat het hoofd niet onder water raakt. Dit kan het verschil maken in levensbedreigende situaties. Lees hier meer over ons uitgebreide aanbod aan reddingsvesten met 165N aan draagvermogen.

  Besto automatisch reddingsvest 165N

  Als u zoekt naar een automatisch reddingsvest met Nederlandse, uitstekende kwaliteit, is het reddingsvest Besto 165N een uitgelezen keuze. Besto 165N is één van de meest verkochte reddingsvesten in deze categorie. Dankzij dit vest is het mogelijk om iets zwaardere kleding op het water te dragen. Denk hierbij aan het dragen van zeilkleding, zware waterdichte kleding, watersportkleding of werkkleding. Deze reddingsvesten zijn ontworpen om vrij in te kunnen bewegen en gemakkelijk aan te trekken. Kies aan de hand van uw bezigheden op het water of u gaat voor een reddingsvest met of zonder harnas en wees verzekerd van een goede pasvorm en een zachte hoes en kraag die aan de achterkant verbonden zijn voor extra ondersteuning en comfort. Automatische reddingsvesten zijn natuurlijk ook met de hand te bedienen.

  Ga voor veiligheid met Besto 165N

  De allround watersporter beveiligt zich goed in onvoorziene situaties met een reddingsvest met 165N. Uiteraard zijn al onze reddingsvesten voorzien van een certificaat van erkenning en overeenstemming van wettelijke eisen. Veilige Vaart is een erkend keuring bedrijf waarbij u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit reddingsvesten, accessoires en onderdelen. Wij bieden u de beste service en informeren u dan ook graag over de meest geschikte keuzes voor uw persoonlijke situatie. Het is van belang om uzelf compleet te laten informeren alvorens u reddingsvesten voor uzelf en uw opvarenden aanschaft. Alleen zo bent u verzekerd van de juiste en meest veilige keuze.

  Vertrouw op Veilige Vaart

  Onze experts vertellen u graag alles over onze collectie Besto reddingsvesten met 165N aan draagvermogen. Het is essentieel om het draagvermogen in Newton namelijk aan te passen op de gewichtsklasse van de drager. Zorg voor een geschikt reddingsvest in de juiste maat voor u en uw gezelschap en ga veilig het water op. Natuurlijk vermelden we bij elk reddingsvest de nodige productinformatie maar neem gerust contact op met onze adviseurs, wij geven u graag een professioneel en persoonlijk advies over ons assortiment. Met Veilige Vaart kunt u elke dag zorgeloos het water op!