Toont alle 11 resultaten

Reddingsvest watersport

Beoefent u een (extreme) watersport en bent u op zoek naar comfortabele en veilige reddingsvesten waar u op kunt vertrouwen in alle weersomstandigheden? Tijdens het beoefenen van een sport op het water is het vaak essentieel dat u beweeglijk blijft en een reddingsvest geen negatieve invloed heeft op uw prestatie. Watersport reddingsvesten zijn ontworpen om langdurig gedragen te worden. Wij bieden automatische reddingsvesten met uiteenlopende gewichtsklassen aan.

Actie
109.49 Incl. BTW
169.99178.45 Incl. BTW
Actie
Uitverkocht
74.9985.99 Incl. BTW
101.95146.95 Incl. BTW
Uitverkocht
149.99 Incl. BTW
106.99 Incl. BTW

Reddingsvesten

Kadematic 150 SC

199.99 Incl. BTW

Reddingsvest watersport

Beoefent u een (extreme) watersport en bent u op zoek naar comfortabele en veilige reddingsvesten waar u op kunt vertrouwen in alle weersomstandigheden? Tijdens het beoefenen van een sport op het water is het vaak essentieel dat u beweeglijk blijft en een reddingsvest geen negatieve invloed heeft op uw prestatie. Hier zijn onze watersport reddingsvesten dan ook naar vormgegeven. Welk vest de beste keuze is voor u, hangt af van verschillende factoren. We vertellen u hier graag meer over ons uitgebreide assortiment.

Wat zoekt u in een reddingsvest voor watersport?

Watersport reddingsvesten zijn ontworpen om langdurig gedragen te worden. Wij bieden automatische reddingsvesten met uiteenlopende gewichtsklassen aan. Over het algemeen wordt er aangeraden, des te zwaarder de gedragen kleding, des te meer Newton (N) het vest moet zijn. Dit raden we aan voor een optimale werking van het reddingsvest. In deze categorie reddingsvesten kunt u kiezen uit 150, 165, 170, 180 of 300N. Deze watersport reddingsvesten zijn geschikt voor volwassenen en komen uiteraard met een certificaat van erkenning en overeenstemming van wettelijke eisen. Ook zijn wij een erkend keuring bedrijf waardoor u verzekerd bent van de beste service en de hoogste kwaliteit voor een veilige vaart.

Automatische watersport reddingsvesten voor uw veiligheid

Tijdens het beoefenen van een (extreme) watersport is het essentieel dat u volledig op uw reddingsvest kunt vertrouwen. Automatische reddingsvesten blazen zichzelf op als u te water raakt. Hierdoor doet het reddingsvest nog steeds zijn werk, ookal mocht u onverhoopt bewusteloos raken en zelf geen handelingen meer uit kunnen voeren. Mede hierdoor zijn de vesten uitermate geschikt voor watersporten. Let erop: na het opblazen van het reddingsvest vervangt u het zout- en gaspatroon om het vest meermaals te kunnen gebruiken. Gaat u de open zee op of verricht u werk aan boord? Dan raden wij het u ook ten zeerste aan om een automatisch reddingsvest aan te schaffen.

Altijd het juiste reddingsvest voor u

Voor welke gewichtsklasse u het beste kunt kiezen hangt af van uw gewicht en het gewicht van de kleding die u draagt. De reddingsvesten die geschikt zijn voor watersporten kunnen gedragen worden door volwassenen vanaf 40 kilo. Deze vesten zijn speciaal vormgegeven om de zwaarste omstandigheden te trotseren. Kies bij Veilige Vaart uit reddingsvesten met of zonder harnas, handmatig of automatisch, en met verschillende pasvormen en kleuren. Heeft u opvarenden mee? Denk er dan aan om voor iedereen aan boord een passend reddingsvest bij u te hebben om de veiligheid te kunnen garanderen.

Wij zorgen voor een Veilige Vaart!

Heeft u vragen over wat voor soort watersport reddingsvest met welke gewichtsklasse er het meest geschikt is in uw situatie? Wij bevelen iedereen aan om zich zo goed mogelijk te laten inlichten voor het doen van een aankoop. Dit is essentieel om uw eigen veiligheid, en die van anderen, te garanderen. Wij zorgen ervoor dat u voorbereid bent op elke situatie met het juiste reddingsvest voor u en die van anderen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, we lichten u graag uitgebreid in over de verschillende opties.