Over ons

Veilige Vaart

Vanuit onze vestiging in Rotterdam, DE havenstad van Nederland, bieden wij een groot assortiment veiligheidsproducten aan voor een veilige vaart van schepen. Denk aan reddingsmiddelen, brandweeruitrusting en medische producten van hoge kwaliteit met de juiste certificering. Wij leveren niet alleen in heel Nederland, wij rijden namelijk ook maandelijks richting Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk voor een levering aan boord.

Onderhoud en Keuren


Naast het leveren van veiligheidsproducten, zorgen wij ook voor het onderhoud en keuren wij diverse veiligheidsproducten volgens de wettelijke vereisten.

Wij doen keuringen aan boord van schepen, afhankelijk van het product. Om u een goed beeld te geven hebben we  hier een aantal voorbeelden opgesomd:
Denk aan het keuren van complete blusinstallaties, reddingsvesten, brandslangen, brandblussers, Ademlucht apparatuur en EEBD’s.

Wij keuren op locatie of als het gaat om grote aantallen nemen wij de producten mee terug de werkplaats in Rotterdam, om ze daar te keuren en vervolgens gekeurd weer terug te brengen op het schip.
Onze mensen hebben hier de juiste certificering voor en handelen volgens de wettelijke vereisten.

Bent u op zoek naar een specifiek product of dienst? Neem dan gerust contact met ons op.
Tel: +31 (0)10 234 12 12
E-mail: info@veiligevaart.nl

Over ons ontstaan

VeiligeVaart is een online webshop opgericht in begin 2016 met veel ervaring in het leveren van diensten & veiligheidsproducten. VeiligeVaart is actief als leverancier van veiligheidsproducten zoals reddingsvesten, brandweeruitrusting en medische middelen voor passagierschepen en schepen in de binnenvaart.
Naast het leveren van veiligheidsproducten staan wij ook voor u klaar voor het keuren en onderhouden van uw installaties en materialen.Wij maken gebruik van veilige en comfortabele reddingsvesten met merken als Besto en Kadematic.
Een belangrijk kenmerk van BESTO is dat dit Nederlands merk zich continue bezighoudt met de verbetering van de producten en daardoor ook de kwaliteit.
Door de aanschaf van een BESTO reddingsvesten of zwemvest bent u verzekerd van een goed en veilig product op het water.
De vesten van Kadematic bieden maximale vaarveiligheid voor recreatie en/of voor op het werk. De reddingsvesten zijn technologisch geavanceerd en voldoen aan de wettelijke vereisten. Kadematic is veilig en comfortabel te dragen.
Verder werken wij ook met andere veiligheidsproducten zoals AED’s, brandblussers, brandslangen, medische middelen, brandweeruitrusting, reddingsboeien, reddingsboten en opbergboxen met merken als Drager, MSA, Sabre, Moyne Roberts, Gloria, Secumar en Jonesco.
Voor het verzenden van uw veiligheidsproducten hebben wij naast onze eigen servicedienst, pakketdiensten als DHL, PostNL, DPD, FEDEX, TNT.
U kunt hierbij uw pakket gemakkelijk volgen via TRACK&TRACE en bent u verzekerd van een goede en snelle levering.